Prestižna Pure Beauty nagrada za IROHA Nature trake s drvenim ugljenom za čišćenje mitesera

IROHA Nature trake s drvenim ugljenom za čišćenje mitesera s pora nosa osvojile su prestižnu nagradu magazina Pure Beauty. U kategoriji “Najbolji novi proizvod“ trake s drvenim ugljenom odlikovane su nagradom „Proizvod s najboljim preporukama“. Ova nagrada predstavlja vrijedno međunarodno priznanje u beauty sektoru te IROHA Nature trake svrstava u kategoriju proizvoda koji se mogu pohvaliti izvrsnim preporukama stručnjaka.

Svečana dodjela nagrada održana je u Hotelu Savoy u Londonu, a za nagrade su se natjecali inovativni beauty proizvodi lansirani na tržište tijekom posljednjih 12 mjeseci. IROHA Nature proizvodi natjecali su se u dvije kategorije: Intenzivna detox maska u crnim maramicama u kategoriji “Najbolja nova maska za lice“, te Detox trake s drvenim ugljenom u kategoriji “Najbolji novi proizvod za njegu kože“.

Za nominacije je bio zadužen žiri stručnjaka iz sektora, a ocjenjivali su kvalitete pojedinih proizvoda kao što su učinkovitost tretmana i njihova prezentacija. Za konačnu odluku bili su zaduženi čitatelji magazina Pure Beauty koje redom čine kupci, distributeri i savjetnici.

IROHa nature nagrada - Beauty Awards Highly recommended 2017

OSTALE NOVOSTI