IROHA Nature predstavlja zlatno-platinastu liniju DIVINE

Jeste li „zlatna“ ili „srebrna“ djevojka? IROHA Nature predstavlja DIVINE, zlatno-platinastu liniju čiji rezultati se mogu usporediti s božanstvenim, s čarobnom aurom pravih božica. Sada je mogu iskusiti i stvarne žene, i to ne samo učinak koji ima na njihovu kožu, već i osjećaj ekskluzivnosti i veličanstvenosti kada postane sastavnim dijelom dnevnog  rituala. Otkrijte svoju sofisticiranu, glamuroznu i božanstvenu stranu i dopustite da vaša koža okupana suncem, uz zlatnu i platinastu masku, ovog ljeta zaista sjaji. Dopustite da vašu kožu dotakne čarolija.

Peel-off maska s 24-karatnim zlatom poboljšava čvrstoću i elastičnost istovremeno smanjujući povećane pore, a kožu čini vidljivo nježnom i čistom, u svega 15 minuta. 24-karatno zlato sadržano u maski koži pruža sjaj i elastičnost, a prirodni ekstrakti poboljšavaju samu teksturu kože, hidratiziraju je i revitaliziraju.

Platinasta peel-off maska beskompromisno će očistiti kožu lica i podariti joj sjaj, učiniti je osjetno mekšom i s manje vidljivim porama. Aktivni sastojci platine i hijaluronska kiselina djelovat će poput prave magije i u svega 15 minuta dati sjajne rezultate i ukloniti mrtve stanice kože.

iroha platinum i gold

OSTALE NOVOSTI