IROHA Nature predstavlja maske u rukavicama za njegu ruku i maske čarape za eksfolijaciju stopala

Nakon što su ovog ljeta zavladale beauty scenom u Hrvatskoj IROHA Nature, omiljene kozmetičke maske svjetskih blogerica, na našem tržištu predstavljaju nove proizvode. Maske u rukavicama za njegu ruku te maske čarape za eksfolijaciju stopala točno su ono što nam dolaskom hladnih dana nedostaje u kozmetičkoj torbici.

 

Dolaskom hladnijih dana svi se suočavamo sa suhom kožom ruku. Izložene nepovoljnim vanjskim utjecajima ruke zahtijevaju pojačanu njegu, a IROHA Nature inovativne maske u rukavicama ove sezone bit će pravi spas za suhu, ispucalu i umornu kožu ruku. Zahvaljujući inovativnoj formi dvoslojne rukavice (unutarnji sloj obogaćen serumom i vanjski vodonepropusni sloj) stvara se efekt saune za intenzivno djelovanje. U samo 15 minuta ruke su nahranjene, hidratizirane, nježne i meke.

 

Pružajući iznimnu učinkovitost i praktičnost IROHA Nature maske rukavice dolaze u tri oblika. Suhoj i ispucaloj koži savršeno će odgovarati obnavljajuće maske u rukavicama za ruke i nokte sa serumom breskve te hranjive maske u rukavicama za ruke i nokte s arganovim uljem, a zreloj koži namijenjene su antiage maske u rukavicama za ruke i nokte s biserima. Godine je na rukama vrlo teško sakriti, no nije nemoguće, a antiage maske u rukavicama s biserima savršeno će obaviti svoju zadaću. Zahvaljujući antioksidantnim i hidratizirajućim tvarima koji zaustavljaju propadanje stanica kože te zadržavaju njezinu vlažnost očuvat će čvrstoću kože i spriječiti starenje kože.

 

Zima je idealno vrijeme i da se konačno riješimo tvrde kože i natisaka na stopalima. Inovativna tehnologija, praktična primjena i rezultati koji ne izostaju kreirali su novi IROHA Nature proizvod koji ćemo obožavati – maske čarape za eksfolijaciju stopala s lavandom. Idealne za suha i gruba stopala, pružaju progresivnu eksfolijaciju u 7 do 10 dana. Pažljivo razvijena formula s alfa hidroksilnom kiselinom i drugim jakim ekstraktima (lavanda, zeleni čaj, maslinovo ulje i vitamini) pomaže pri eksfolijaciji natisaka i tvrde kože, a pritom potpomaže obnavljanje stranica kože čineći stopala mekim i glatkim.

 

IROHA Nature maske sadrže snažne prirodne ekstrakte i serume za intenzivnu njegu i regeneraciju, a ove učinkovite njegujuće formule ne sadrže paraben.

 

Inovativne IROHA Nature maske u rukavicama te maske čarape za eksfolijaciju stopala dostupne su po pristupačnim cijenama u poslovnicama DM-a.

Iroha Nature maske rukavice za ruke maske čarape za eksfolijaciju stopala

OSTALE NOVOSTI